ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
βούτυρο 1 κουταλάκι του
γλυκού (για το λαδωμα ταψιού)
1 2/3 φλιτζάνι αλεύριΤυπου Μ
1 κουταλάκι του γλυκού
μαγειρική σόδα
1/4 κουταλάκι του γλυκού ΚανέλαΚεϋλάνης (σκόνη)
1/2 κουταλάκι του γλυκού Ακατέργαστο
αλάτι Μεσολογγίου ψιλό
1/4 φλιτζάνι Στέβια κρυσταλλική “steevia”
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι CoconutVirgin Oil - Λάδι καρύδας.
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο
κολοκύθι
1 ½ φλιτζάνι τριμμένο καρότο
1/4 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα
καρύδια
1/2 φλιτζάνι Σταφίδασουλτανίνα Κρήτης
ΟΔΗΓΊΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Βουτυρώνουμε το ταψί , στη συνέχεια σκονίζουμε με το αλεύρι .
Σε ένα μέτριο μπολ , ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι , τη σόδα, την κανέλα και το αλάτι.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ , χτυπάμε ελαφρά μαζί την στέβια και τα αυγά . Προσθέστε λάδι καρύδας , τριμμένο κολοκύθι , τριμμένο καρότο , και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε να συνδυαστούν.
Αναμιγνύουμε σιγά-σιγά με στο μίγμα αλευριού .
Στο τέλος προσθέτουμε καρύδια και σταφίδες .
Απλώνουμε ομοιόμορφα στο βουτυρωμένοι ταψί αι ψήνουμε για μια ώρα , ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του ψωμιού να βγαίνει καθαρή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου